ЗА НАС

В търсене на млечни продукти с онзи български вкус от „едно време“, традиционен, истински без сгъстители и добавки, решихме да създадем серията „От нашата семейна мандра“. Целта ни беше да предложим добре позабравеният вкус с намаляване на отпадъците от пластмасови опаковки.

Така, през 2017 година, пуснахме на пазара млечни продукти в стъклена опаковка за многократна употреба.

В началото беше трудно. Срещнахме голяма доза недоверие в успеха на начинанието ни. Но, ние искахме да бъдем различни, да покажем отношението си към труда на семейството ни и да усетим, че правим нещо добро не само за нас, за вас, а и за опазването на природата. Мисията ни е да опазим старите български традиции в производството на млечни продукти от миналото като ги пренесем в бъдещето.

Днес, много хора ни последваха и ни се довериха и търсят нашите продукти не само защото разпознават традиционният, автентичен вкус, но и защото могат да върнат бурканите и шишетата.

В производството на всички млечни продукти използваме само български суровини от български ферми. Целият процес минава през ръцете на нашето семейство, обучавано от старите майстори – от подготовката на суровините до връзването на канапчето на капачката на бурканчетата. В мандрата се спазват високо-хигиенни стандарти и по време на производството суровото мляко минава през 2 механични и 3 биологични филтъра. Целта ни е да предложим на клиентите си чист и истински продукт без добавки, сгъстители, заместители или други изкуствени добавки.

Благодарим ви, че ни се доверихте! Продължаваме заедно напред!